Onze werkwijze

Alles gaat om het vinden van een goede huurder. Daarbij nemen we u daadwerkelijk veel werk uit handen. Huis verhuren Roosendaal is een actieve makelaar en we zorgen dus voor hoge online zichtbaarheid van uw woning. Om dat te realiseren plaatsen we uw huis op een aantal sites met grote maandelijkse bezoekersaantallen. Geïnteresseerden vinden daar professionele en overzichtelijke foto’s zodat de potentiële huurder snel een uitstekend beeld heeft van uw woning.

Maar daar blijft het niet bij. Speciaal voor oprecht geïnteresseerde woningzoekenden maken en versturen we wekelijks een mailing met het actuele aanbod. In de meeste gevallen zijn deze mensen per direct of binnen korte tijd op zoek naar een huurwoning. Wellicht willen ze uw woning of appartement huren.

Controleren huurder

Het is heel belangrijk dat u een betrouwbare huurder krijgt. Huis verhuren Roosendaal screent dus de antecedenten van alle potentiële huurders. Verder wordt hun kredietwaardigheid en identiteit gecontroleerd. Tot slot is het belangrijk om te weten dat u uiteindelijk beslist of de geïnteresseerde huurder uw woning mag huren. U heeft het laatste woord!

Wij zijn uw verhuurmakelaar – we vinden het cruciaal dat u niet voor verrassingen komt te staan, zoals een huurder die de huur weigert te betalen. Indien nodig treedt Huis verhuren Roosendaal op als bemiddelaar tussen de partijen.
Verder kunt u rekenen op een uitstekende huurovereenkomst, checken we de woning en regelen we de sleuteloverdracht. Tijdens de inspectie maken we foto’s van het huis, waar we in het geval van een meningsverschil na een huurperiode op kunnen terugvallen.

Vastgoedbeheer Huis verhuren Roosendaal

In onze dienstverlening gaan we graag een stapje verder. Naast het verhuren van uw woning ondersteunt Huis verhuren Roosendaal u ook met het beheer van uw woning. Dat doen we op twee manieren: financieel- en technisch beheer. We leggen kort uit wat dat inhoudt. Aan de ene kant innen we de huur voor u en aan de andere kant lossen we kleine technische problemen aan de verhuurde woning op.
Dit is een praktische service als u zelf niet in staat bent om het huis te beheren, omdat u bijvoorbeeld in het buitenland woont of omdat u deze zaken liever uit handen geeft aan een professionele partner. Wij staan 24 uur per dag voor u klaar en we zijn snel, doeltreffend en proactief. Interesse? Vul het contactformulier in en we nemen snel contact met u op.

Neem ook eens kijkje op een van onze andere sites:

Expatsverhuur Bergen op Zoom

Expats Bergen op Zoom