Kamer verhuren

Denkt u erover om een kamer te verhuren in Roosendaal? Aarzel dan niet en neem contact op met HuisverhurenRoosendaal.nl! Onze ruime ervaring in Roosendaal stelt ons in staat uw kamer op de beste manier onder de aandacht te brengen bij studenten en andere woningzoekenden.

Uw kamer winstgevender verhuren

Waarom kiest u voor het verhuren van een kamer? Het antwoord is eenvoudig: het levert meer op. Het verhuren van afzonderlijke kamers is winstgevender dan het verhuren van een volledige woning. Bij het verhuren van losse kamers int u meer huur dan wanneer u de complete woning in één keer verhuurt. Om dit allemaal te regelen, is het praktisch om met Huis verhuren Roosendaal in zee te gaan.
Er zijn verschillende zaken waarmee u rekening moet houden als u een kamer verhuurt in Roosendaal.

▪In Roosendaal geldt een 15% norm voor kamerverhuurpanden met 3 of meer bewoners in 4 of meer verhuurbare kamers
▪Dit geldt voor alle kamerverhuurpanden, ongeacht aan wie of welke bevolkingsgroep u de kamers verhuurt.
▪Als u kamers wilt verhuren in een pand aan 3 of meer bewoners in 4 of meer verhuurbare kamers dient u een onttrekkingsvergunning aan te vragen

Hoe werken wij?

Het gaat om uw eigendom – het is dus van het grootste belang dat u op ons kunt vertrouwen. Ons doel is om u zoveel mogelijk werk en zorgen uit handen te nemen. Zo zorgen we voor een gedegen huurcontract waarin wordt vastgelegd wat u en de bewoner van elkaar mogen verwachten. Daarnaast screenen we de huurder en inspecteren we de kamer voor en na de verhuurperiode.

Bovendien is het mogelijk dat Huis verhuren Roosendaal de kamer beheert voor u. In dat geval kloppen kamerbewoners in eerste instantie bij ons aan bij een eventuele (technische) kwestie. Om het nog makkelijker te maken, kunnen we de huur voor u innen.
Denkt u erover om een kamer of enkele kamers te verhuren, vul het contactformulier dan in en één van onze medewerkers neemt snel contact met u op.

Neem ook eens kijkje op een van onze andere sites:

Expatsverhuur Bergen op Zoom

Expats Bergen op Zoom