Huis verhuren aan expats

Voor informatie over het verhuren van uw huis aan expats bent u bij Huis verhuren Roosendaal aan het juiste adres. Onze medewerkers ondersteunen u altijd op een professionele manier. Ze hebben jarenlange ervaring op het gebied van woningverhuur en samenwerking met expats.

Wat zijn expats?

Als gevolg van internationalisering zien we ook in Nederland steeds meer expats. Dat zijn buitenlandse werknemers die in Nederland werken. In de meeste gevallen zijn ze ingehuurd door een Nederlands bedrijf of zijn ze uitgezonden door een bedrijf in hun eigen land. Deze mannen en vrouwen zijn vaak hoogopgeleid en hebben over het algemeen een bovengemiddeld inkomen.

Wij hebben prima contacten met organisaties die gebruikmaken van expats. Dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar woningen voor deze mensen. Als gevolg van jarenlange ervaring weten we heel goed wat expats verwachten.

In de regel zijn het enorm betrouwbare huurders die met name huren in het hogere segment. Meestal gaat het om tijdelijke huizen en appartementen. Na de verhuurperiode kunt u uw woning weer zelf gebruiken, verkopen of opnieuw via Huis verhuren Roosendaal verhuren. Ze geven de voorkeur aan gemeubileerde woningen. Als u dat wilt, brengen we u in contact met een partner die uw huis kan meubileren.

Wat betekenen we voor u bij verhuur aan expats?

Om te beginnen helpen we het vinden en screenen van een goede huurder. Dankzij ons netwerk gaat ons dat prima af. Elke potentiële huurder screenen op antecedenten, identiteit en kredietwaardigheid. Verder is het belangrijk dat u kunt vertrouwen op een waterdicht huurcontract. Om alles in goede banen te leiden, inspecteren wij de woning voor en na de verhuurperiode en handelen we de sleuteloverdracht af. Bij Huis verhuren Roosendaal komt u achteraf niet voor vervelende verrassingen te staan.

Een populaire service waar u gebruik van kunt maken, is vastgoedbeheer. Met name praktisch als u zelf in het buitenland verblijft of als u een partner zoekt om diverse werkzaamheden in uw naam te verrichten. U kunt bij ons terecht voor financieel en technisch beheer. In de praktijk komt dit erop neer dat we de maandelijkse huur voor u innen en dat we kleine technische problemen aan de huurwoning snel en goed oplossen. Onze medewerkers staan 24 uur per dag voor u klaar.

Meer weten over het verhuren van uw huis aan expats of weet u genoeg en wilt u uw huis nu aanbieden? Prima – vult u het online reactie formulier in en we nemen snel contact met u op.

Neem ook eens kijkje op een van onze andere sites:

Expatsverhuur Bergen op Zoom

Expats Bergen op Zoom