Onze voorwaarden, uw zekerheid

No cure, no pay

We werken met volle inzet en overtuiging voor u. Dat doen we op een succesvolle manier. Daarom kunnen wij op no cure, no pay basis voor u werken. Als u akkoord gaat met een huurvoorstel, bent u ons courtage verschuldigd. Maar u kunt de verhuur van uw woning kosteloos weer intrekken. Huis verhuren Roosendaal vermindert de courtage met de eerste maand huur en de borg. De huurder zal de eerste huur en borg op onze rekening storten, het bedrag vermindert met de courtage maken we aan u over. We sturen u een overzicht hiervan. Alle volgende maand huren stort de huurder direct op uw rekening. Bij Huis verhuren Roosendaal betaalt u geen intrekkings- of marketingkosten.

Duidelijk over courtage en opdracht

De courtage is een standaardtarief van 8% exclusief BTW van de jaarhuur over een maximale periode van één jaar. U betaalt dus maximaal één maand huur plus BTW voor een geslaagde bemiddeling. Bij het definitief geven van een opdracht dient u ons opdrachtformulier te ondertekenen, maar u kunt ook een akkoordverklaring via e-mail aan ons sturen voor het geven van een opdracht.

Geen exclusiviteitsclausule, wel services

Samenwerking met Huis verhuren Roosendaal is heel flexibel. We hanteren geen exclusiviteitsclausule: u bent dus vrij om uw huis zelf te verhuren of via een andere makelaar te verhuren. Maar ook in die gevallen kunt u gebruikmaken van onze handige services. Denk daarbij aan het opstellen van het contract, inspectierapport en/of de check-in. Ook voor praktische aanvullende diensten staan we voor u klaar. Heeft u vragen? Vul dan ons contactformulier in.

Neem ook eens kijkje op een van onze andere sites:

Expatsverhuur Bergen op Zoom

Expats Bergen op Zoom