Huis verhuren tijdens vakantie

Hier vindt u alle informatie die u nodig heeft als u uw huis wilt verhuren als u op vakantie bent. Voor specifiek advies neemt u gewoon vrijblijvend contact met ons op.

Voordelen van huis verhuren tijdens vakantie

Tijdens een overwintering in Spanje, een wereldwijde cruise of werk in het buitenland kunt u uw huis verhuren. Dat heeft vele voordelen. Om te beginnen zorgt voor het extra inkomsten. Daarnaast staat uw huis niet leeg tijdens uw afwezigheid en is daardoor minder kwetsbaar voor vandalisme. Dat geeft een goed en veilig gevoel.

U kunt uw woning via Huis verhuren Roosendaal al voor een minimale periode van twee maanden verhuren. De huurder betaalt gas, water en elektriciteit en er blijft maandelijks extra geld over. Ook prettig is de mogelijkheid om afspraken met de huurder te maken over het verzamelen van post, bijhouden van de tuin en het verzorgen van huisdieren.
In Roosendaal zoeken veel woningzoekenden naar een tijdelijke woning – denk daarbij aan expats en buitenlandse studenten. We weten als geen ander dat het zeer goed mogelijk is om een huurder te vinden gedurende de tijd dat u niet in uw huis verblijft.

Wat doet Huis verhuren Roosendaal voor u?

U werkt met één van onze professionele verhuurmakelaars. Het start allemaal met het vinden van een huurder. Vervolgens zorgen we ervoor dat de verhuurperiode optimaal verloopt. We bieden zekerheid: we onderzoeken de huurder op identiteit, kredietwaardigheid en antecedenten, we maken gebruik van een betrouwbaar contract en we doen de woninginspecties voor en na de verhuurperiode. Dat zijn de voordelen van een professionele verhuurmakelaar.

U heeft verder de mogelijkheid om uw woning gedurende de verhuurperiode te laten beheren door ons. We verzorgen technisch en financieel beheer. Zo heeft u geen omkijken naar de woning en de zaken die moeten worden afgehandeld. U geniet optimaal van uw wereldreis of overwintering.
Wilt u uw huis verhuren tijdens uw vakantie? Kies voor de zekerheid van Huis verhuren Roosendaal. Beantwoord alle vragen op het contactformulier en u hoort heel snel van één van onze medewerkers.

Neem ook eens kijkje op een van onze andere sites:

Expatsverhuur Bergen op Zoom

Expats Bergen op Zoom